Mas Solaric II

Mas Solaric, s/n - Porqueres (Girona)
4
Casa Entera
Aislada
Masoveria

Descripción

Mas Solaric és una masia, casa de turisme rural, dividida en tres masoveries, amb una extensió de terreny de més de 100.000 mts quadrats, que pertany a la mateixa família des de 1735.

Mas Solaric està situat dins un entorn natural i visual immillorable, dintre del Pla d'Espais d'Interés Natural de l'Estany de Banyoles i amb vistes a l'Estany.

Les masoveries estan moblades amb moble antic i disposen d'antena parabòlica, wi-fi al menjador i a les habitacions, barbacoa exterior, etc.

Com a llocs propers d'interés cultural podem assenyalar l'Estany de Banyoles, el Museu Darder de Banyoles, les Estunes, el Parc Neolític de la Draga, les Coves Prehistòriques de Serinyà a 1.5 km, el Pont de Besalú a 8 km, el Parc Natural de la Garrotxa a 15 km, el Museu Dalí de Figueres a 25 km, la Catedral de Girona a 20 km, la Costa Brava a 35 km, vols en globus a Santa Pau, a 15 kms...

Mas Solaric II és una masoveria amb capacitat per a 4 persones: cuina-menjador, 2 hab. dobles i 1 bany.

Equipamiento

Mascotas: Consultar
Acceso minusválidos
Aire Acondicionado
Baño en habitaciones
Calefacción
Chimenea
Internet
Sala Reuniones
Aparcamiento
Barbacoa
Jardín
Mobiliario jardín
Terraza

Disponibilidad

Situación

Porqueres
Es un municipio de la provincia de Gerona, situado en la comarca del Pla de l´Estany, junto al lago de Bañolas, en la orilla opuesta al municipio de este nombre. Hay también los siguientes núcleos: Miànegues, Les Pedreres, Porqueres, Pujarnol, Usall i Mata.
VER MAPA

Excursiones

Tarifas

TARIFAS
Fin de semana:300€
Semana entera:800€
* Consultar suplement de l'aire condicionat.
Datos gestionados y actualizados por el propietario del alojamiento - Información suministrada por ©RuralesData.com